Csúnya Szavak Listája

Keresés...

Üdvözlünk a megújult CsSzL oldalon!

Tájékoztató

A CsSzL®™ Magyarország első, egyetlen és legnagyobb online trágár szókincstára. Az oldalon megtalálható a magyar szókészlet obszcén megnyilvánulásainak teljes skálája, az összes ismert és kevésbé ismert káromkodás, negatív kifejezés és alpári frázis. A CsSzL honlap a rágalmazó, ócsárló, lenéző, lealacsonyító szavak és szinonímák birodalma.

Légy tanúja Te is a magyar nyelv hihetetlen változatosságának. Pejoratív kifejezések az egészen enyhe szinttől a maximális brutalitásig. A lista a kifinomult, művelt, már-már sznob szavaktól a legótvarabb, leggusztustalanabb és legfelháborítóbb szófordulatokig minden igényt kielégít.
Ez a CsSzL, a magyar Csúnya Szavak Listája.

Használati javaslat

A szavakat a "Szótár" menüponton belül a kezdőbetűkre kattintva hívhatjuk elő. A menü a felső sávban található három vízszintes vonalkával nyitható le. A listát az általunk megszokott módon olvassuk. Fogyasszuk élvezettel, életkedvvel, s a hatás nem marad el. A termék használatával az ember felettébb változatos és bő szókinccsel fejezheti ki mások iránt érzett bosszúvágyát. Gyors segítség, ha káromkodni támad kedvünk.
Figyelem! Használat után száját bő, folyó vízzel öblítse ki!

Mellékhatások

A készítmény klinikailag tesztelt, káros hatásokkal nem bír, élettani hatása kifejezetten pozitív. Egyetlen lehetséges mellékhatása, hogy mágikus ereje a bosszú- és káromkodásvágy kielégítése mellett esetenként az arc nevettető izmaira is kiterjedhet.
Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény.

Figyelmeztetések

A készítményt durva szóhasználata, vandalizmusba illő embertelen, rasszista, fajgyűlölő mondanivalója, illetve a nemi élettel összefüggésbe hozható trágár kifejezéstára miatt 12 éven aluli olvasóink számára nem ajánljuk!

Egyéb bullshit

A oldal új, környezetbarát technológiával készült. A lapokat egy speciális eljárással, WC papírból készítettük. Ez újrafelhasználást tesz lehetővé, vagyis újra kitörölheted vele a segged!
A termék megfelel az ISO előírásoknak és az EU szabványoknak, a környezeti ártalmak és a korrózió ellen teljes mértékben védett. Minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Köszönjük, hogy ezt a kiváló magyar kézműves terméket választotta.

CsSzL a Facebook-on

Szótár

Türelem, tornaterem...

Szinonímák

Türelem, tornaterem...

Generátor

Káromkodás-generátor

A káromkodás-generátor funkció segítségével könnyedén és megerőltetés nélkül alkothatsz szidalmazásokat a beépített mesterséges intelligencia segítségével.
Csak válaszd ki a mondat hosszát és állítsd be az alázás mértékét. Káromkodni sosem volt még ennyire egyszerű!
Figyelem: a generátor jelenleg még finomhangolás alatt áll, ezért ne lepődj meg, ha néha kicsit értelmetlen mondatokat kapsz. Ha nem tetszik a kapott aforizma, csak generálj egy újat. Ingyé' van ;)


Mondat hossza:
Aljassági szint:

Összes szó a szótárban:

Szófajok

  • Főnév:
  • Melléknév:

Összetett szavak

  • Egyszerű:
  • Összetett:

Határértékek

  • Legtöbb szó:
  • Legkevesebb szó:

Dátum szerint

  • Elsőnek hozzáadott szó:
  • Utolsónak hozzáadott szó:
  • Utoljára módosított szó:

Kezdőbetű szerint


Összes szó a szinoníma szótárban:

Eloszlás

  • Legtöbb szó:
  • Legkevesebb szó:

Dátum szerint

  • Elsőnek hozzáadott szó:
  • Utolsónak hozzáadott szó:
  • Utoljára módosított szó:

Kategória szerint

Egyebek

CsSzL meghatározása eszperente nyelven

Ez egy webhely, melyen rettenetesen szertelen, ellenszenves nyelv-elemeket lelsz. E szerkezeteket egy eszetlen, elvetemedett ember keresgetett, s eme szerverre vetett.
Ezeken te fejedet vesztve nevethetsz, de meg ne feledkezz, ezek lelkedet megszennyezve embertelen, kegyetlen, helytelen cselekedetekre nevelhetnek!

Ha a CsSzL reklám lenne

A CsSzL innovatív fejlesztések eredményeképpen létrejött SZÉRUM. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a megnövelt koncentráció és hármas hatás révén elnyújtott kioldódású mikroszemcséivel AKÁR 99,999 * 1023 százalékos hatékonyság*** érhető el. Forradalmi technológiájával és egyedülálló nanorészecskéivel szinte azonnal hatni kezd.
A teljes CsSzL site kizárólag természetes anyagokból készült hagyományos módon, kisüzemi eljárásokkal, glutén- és hozzáadott cukortól mentesen. A biológiailag lebomló és fenntartható forrásokból származó új, továbbfejlesztett FORMULA hozzájárul a szókincs növeléséhez, elősegíti a jókedvet és támogatja a nyelvi kifejezőkészség fejlesztését.
100 %-ban VEGÁN, természetes hatóanyaga megnyugtat, ellazít. Azonnal csillapítja bosszúvágyát, enyhíti mások iránt érzett dühét. Tartós, 845 az 1-ben hatása akár 127 óráig kitart.
Rendszeres használatával Ön is rá fog érezni a CsSzL-hatásra.

A kockázatok és mellékhatások megelőzése érdekében olvassa el a mellékelt tájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Gyermekektől mindig elzárva tartandó!

*** Szökőévente egyszer a Szaturnusz összes holdjának együttállásakor 2089 után csütörtökön alkonyatkor, de még az esti fogmosás előtt.