CsSzL Csúnya Szavak Listája

FIGYELMEZTETÉS

Ezen a weboldalon csúnya szavak, erkölcsileg és érzelmileg, vallásilag és politikailag negatív érzelmi töltöttségű kifejezések, szóösszetételek találhatók. Az oldal készítője meglehetősen átfogóan összegyűjtötte ezen szószerkezeteket, melyek közül néhány szakkifejezés kifejezetten sérteni, cikizni, fikázni fogja bizonyos emberek, embercsoportok erkölcsi normáit, határozottan elítél és megdöbbentően merész módon kicsúfol, kigúnyol egészen furcsa és ijesztő szexuális, pszichikai, testi és lelki betegségekben, fogyatékosságokban szenvedő embereket. Alpári módon szembeszáll a különféle vallási elvekkel, rasszista módon ellenszegül az etnikumokkal és kisebbségekkel.
A szavakat olvasva a fentiek körébe tartozó személyek esetlegesen az elnyomás, elítélés, megalázás, lenézés, kiközösítés érzését tapasztalhatják, netán gyűlölet, harag, undor, düh lesz urrá rajtuk. Ezek levezetésére az egyén saját, és társai biztonságának és testi épségének megóvása érdekében nem ajánluk fejük monitorba verését, billentyűzettel való fenyegetőzést, számítógép rugdalását, egér kábelének lasszóként, ostorként vagy fojtózsinórként való felhasználását, a CsSzL honlap feltörését, ill. az oldal készítőjének testi bántalmazását! A fizikai méreglevezetés helyett szíves figyelmükbe ajánljuk a verbális feszültségleadást, esetenként mimikai gyakorlatokkal kiegészítve. Az ilyenkor szükséges mondanivaló ezen oldalról 100%-osan elsajátítható!

Mindezen információk birtokában mindenki csak és kizárólag saját felelősségére használhatja az oldalt, az itt olvasható trágárságok fent említett hatásainak bekövetkeztében az oldal szerkesztője semmilyen tekintetben nem vonható felelősségre! Előfordulhat, hogy a sok negatív kisugárzású nyelvtani elem közül némely szószerkezet, szóösszetétel esetlegesen Téged, az oldal látogatóját is érinteni fog, s a fent említett szituációk ismerőssé kezdenek válni, netán bekövetkezni látszanak. Ezért, ha el kívánod kerülni az emlegetett élmények átélését, vagy ha nem értesz egyet ezen oldal elveivel, úgy haladéktalanul hagyd el a lapot!
A site-on közzétett információkat bárki szabadon felhasználhatja saját felelősségére. Ez esetben vállalni kell a következményeket, s nem lehet azokat visszahárítani az oldal szerzőjére!!!


A fentieket elolvastam, megértettem és teljes mértékig elfogadtam, de mostmár inkább belépnék az oldalra!