CsSzL
FIGYELEM!!!

A készítményt durva szóhasználata, vandalizmusba illő embertelen, rasszista, fajgyűlölő mondanivalója, illetve a nemi élettel összefüggésbe hozható trágár kifejezéstára miatt 14 ÉVEN ALULI olvasóink számára NEM AJÁNLJUK!!!


TÁJÉKOZTATÓ
Üdvözlünk az első, egyetlen és legnagyobb magyar trágár szókincstárban! Ezen az oldalon megtalálod az összes ismert, ill. kevésbé ismert káromkodást, a magyar szókészlet obszcén kifejezéseinek teljes skáláját, valamint egyéb, ócsároló, lenéző, lekicsinylő, fikázó, lealacsonyító szavakat, szinonímákat.

HASZNÁLATI JAVASLAT
A szavakat a Lista menüponton belül a kezdőbetűkre kattintva hívhatjuk elő. A listát a szokott módon olvassuk, de sokkal nagyobb élvezettel, életkedvvel, s a hatás nem marad el. A termék használatával az ember felettébb változatos és bő szókinccsel fejezheti ki mások iránt érzett bosszúvágyát. Soha nem látott (és hallott) nyelvi bravúrok elsajátítására tehetünk szert néhány szórakoztató pillanat alatt. Gyors segítség, ha káromkodni támad kedvünk.
Figyelem! Használat után száját bő, folyó vízzel öblítse ki!

MELLÉKHATÁSOK
A készítmény klinikailag tesztelt, káros hatásokkal nem bír. Intelligens mikrokapszulái Aloa Vera kivonatot tartalmaznak, mely révén provitaminos hatóanyagai elősegítik a bélflóra természetes egyensúlyának megtartását, mindemellett a CsSzL akkor is hat, amikor más hasonló termékek már rég elveszítik erejüket. Erős, ugyanakkor szájához mégis kíméletes. Egyetlen mellékhatása, hogy mágikus ereje a bosszú- és káromkodásvágy kielégítése mellett esetenként az arc nevettető izmaira is kiterjedhet.
A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében, kérjük, olvassa el a mellékelt betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

NÉHÁNY EGYÉB INFORMÁCIÓ

Egy-két fontos tudnivaló azoknak, aki kétkednek a website környezetvédelmi, élettani hatásaival kapcsolatban:
A oldal új, környezetbarát technológiával készült. A lapokat a legmodernebb eszközökkel egy speciális eljárással, WC-papírból készítettük. Ez újrafel-használást tesz lehetővé, vagyis: ÚJRA KITÖRÖLHETED VELE A SEGGED!!!


Ha esetleg kérdések merülnének fel az oldal biztonságát, korszerűségét illetően:
A teljes site napfogyatkozás és Y2K kompatibilis, megfelel az ISO előírásoknak és az EU-s szabványoknak, a környezeti ártalmak és a korrózió ellen teljes mértékben védett. Felhasználóbarát környezetben mutatja be azt a nagymennyiségű szókészletet és nyelvi tudásanyagot, melyet az emberiség hosszú évek folyamán időt, pénzt és fáradságot nem kímélve, áldozatok és rengeteg munka árán felhalmozott.

NA MÉG PÁR TUDNIVALÓ

Kicsomagolás után azonnal fogyasztható!
Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény.
Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó!
Minőségét korlátlan ideig megőrzi.

Köszönjük, hogy ezt a magyar terméket választotta!
Érezze jól magát nálunk, látogasson el hozzánk legközelebb is, stb.

Oldalunk látogatottsága: Akkora a látogatottságunk, hogy nem bírjuk megszámolni!
 
Szavazgató
Mi legyen még az oldalon?
 
Száraz tények

A Listában összesen 1810 db szó van.
A Szinoníma szótárban összesen 646 db szó van 9 kategóriában.
Onlájnkodók
Oldalainkat 39 vendég böngészi

WEB-Trax webdesign & multimedia studio
Home Lista Szótár Satöbbi Kontakt